Майката на Росен Плевнелиев е в дом за хора с психични разтройства

Често, когато човек придобива голяма власт, неговите възгледи за живота, семейството и връзките се променят. Четейки биографиите на едни от най-известните политици, може би ще се запитате, че дори и малко не сте ги познавали, когато сте давали гласа си за тях. Това обаче е нищо, имайки предвид зловещият факт, на който се натъкнаха нашите репортери от Blife.eu тези дни. Майката на Росен Плевнелиев е настанена в дома за възрастни хора с психични разтройства с. Ровино, община Смолян.

Жената е била настанена по недоброволен принцип, както се практикува най-често при този тип заболявания. Хоспитализацията на майката на Росен Плевнелиев е била осъществена с помощта на Центъра за психично здраве, като при нейното постъпване в дома за възрастни хора с психични разтройства с. Ровино, община Смолян са били предоставени всички необходими документи.

Не сме решили да даваме уроци по морал на президента ни, но няма и да поощряваме подобни постъпки, така че вие сами преценете дали това е нормално поведение на достоен държавен глава.

Efekt 2

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator