Майка им жална


Майка им жална

Майка им жална, идат студове, а палатките на майките не са оборудвани за зимният сезон!

Майките заявиха, че „няма да се откажем“!
Омбудсманът заяви, че не може да се откаже това и е работата !

Efekt 2

Борисов също иска да му се махат от главата !
Но каква е обстановката в страната ?

На практика времето се влошава и протестът по естествен път ще започне да отшумява !

Това е и целта на правителството – всеки протест да стихне, да се притаи народното недоволство за да има спокойно управление на премиерът ни със задоволство ! Майчината любов не стихва и няма как да преклони глава, макар и в буря, и вън на студа !

Те не могат децата си да предадат, макар протеста да е затова, че държавата ги е предала, а лична карта защо им е издала?

С процедурни хватки и изтънчени умения законът да забавят да не се приеме в срок и да не се предвидят и пари в бюджета!

Егати цирка и тези тройни теманета !

Това е най-дългият протест в епохата на Борисов като досега да стихне просто ей така от студ и мраз, да бъде спрян от околната среда, но ще позволим ли ние това?

И нека във всеки град и всяко село да кажем всички ние в един глас „майка им жална на тези дето са горе във властта“!

Време е да изхвърлим боклука, време е всички с майките като един да кажем „мамицата ви жална ще разкатая, имате закон, приемете го веднага“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.