Мамицата ви хайдути

Мамицата ви хайдути


Мамицата ви хайдути мръсни, разпиляхте държавата! Унищожихте селското стопанство, обезлюдихте селата, а те хранеха народа и в градът. Градовете са управляват от гадовете, а за хората бедността и ядовете. Няма родина, няма поминък, няма ги традициите вече, а те хората сбираха и хората от радост разбираха. Мамицата ви хайдути окупирахте властта и собственият си народ избивате по най-жесток начин сега. Такива като вас навремето доведоха Комунизма, ала преди това народен съд и бам калайката.

 

Днес обаче народ няма, времената са мобилни, всички ровят в телефона, а жените са като стерилни, не се раждат деца заради бедност, а родените са от малцинства и скоро Българите ще сте малцинство в тази окупирана страна. Някога дружно другарки и другари в бригадирските движения построиха фабрики, заводи и язовири, естакади, но днес и вода в язовирите няма, фабриките и заводите си разрушихте, селското стопанство унищожихте, мамицата ви и хайдути да е…..

Няма ли кой да вдигне народа и да ви помете като приливна вълна? Изостави ни Русия, дойде капитализма и за никой няма прокопсия! Децата се пръснаха по света, а тук останаха само болните и старите и те са на умирачка като гледате да ги затриете ден напред, че земите да населите с боклука на Европа, земята да отровите! Водите пълни са вече с отрови – хербициди, пестициди и всякакви там химикали, а едва ли без вода можете, едва ли!

Efekt 2

Мамицата ви хайдути, имало полит затворници по мое време тогава, сега трупове щеше да има на всяка пряка по някой на стълб да виси, да се помни и знае, че народът не сте вие.

Окрадохте родината ни мила, продадохте се за пари! Историята ни славна не бе писана с наведени мъже и жени то и не можеш да ги различиш, че тя продажната душа пол няма, но по мое време за такива народни престъпници милост няма. Имахме граничари, имахме милиция, която народа пази, а пази ли сега като имате полиция, която протестите да гази и във Фейсбук да слухти кой ще изохка и кой ще изкрещи! Мамицата ви изедници недни по мое време Доган беше в затвора за подривна дейност, а Иван Костов беше журналист, Бойко Борисов и в МВР не го щяха затова стана пожарникар, дойде преврат от продажникът ни Горбачов донесе перестройката в СИВ и след него разсипия, кражба и голяма олелия като сега тези дето бяха недостойни са във властта, а достойно ли ви управляват, че гласувате за тях сега? Не вярвам, че на тези хайдути сте се доверили, а по-скоро медиите мозъците ви са промили!

Сега е Коледа, няма ги прасетата и касаплъците, няма ги мазетата пълни с храна, няма ги вината и селски мезета, сега няма я България и Демокрацията сега!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.