Манолова: Ако искате да променим света около нас трябва ние да се променим!

Манолова: Ако искате да променим света около нас трябва ние да се променим!


Мая Манолова: Aз се промених и се посветих да променя средата. Системата налага правила, но аз искам да променя системата, но ние сме систематa и ние определяме правилата. По-доброто качество на живот трябва де се заслужи, а това е да променим стандартът си. Ние носим промяната във всеки един от нас и трябва да променим играта на системните играчи, да се изправим заедно и те ще паднат.

Искаме чиста вода да ги заставим, искаме работа да ги заставим за по-добра бизнес среда, искаме чист въздух, да ги заставим да спрът да горят боклуците, искаме здраве, да ги накараме да спрът да внасят боклуците и разумно да подходи към нашият боклук. Да бъдем общество отговорно не само пред нас, но и пред децата си.

Искаме образование, нека ги принудим да вдигнат критериите и стандартите на живот, защото ние го заслужаваме, ние сме държавата и суверенът, но за да има промяна първо трябва да се променим ние и да бъдем по-отговорни, трябва ред, законност и справедливост, трябва нова алтернатива на управление и контрол, трябва ние гражданите активно да участваме в управлението като това е отговорност и задължение, това е истинската Демокрация, което е гражданска активност и съпричастност, което е отговорност и контрол, което може да се постигне само ако се изправим и защитим това, което обичаме.

Efekt 2

Да защитим семейството си, кварталът си, населеното място и да се сформира гражданско общество, което да каже „стига толкова“. Аз съм една крехка жена и го правя, правила съм го и като омбусман, правя го и сега като една от вас! Направете го и вие – сформирайте се по места и дайте отпор на всеки един локален проблем само така ще променим глобалната картинка наречена България. С отговорност към утрешният ден. ЗАВЕТЪТ НА ЛЕВСКИ: ИГРАЕМ С ЖИВОТА НА 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ – ТРЯБВА ЗРЯЛО ДА СЕ ПОСТЪПВА! Всички заедно да последваме заветът на Дякона – Изправи се България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.