Манолова за системата, която се разпада!

Манолова за системата, която се разпада!


Мая Манолова не спира да призовава държавата да изпълнява основните си задължения.

Водата, въздухът, здравеопазването, образованието, условията за бизнеса, върховенството на закона – всяка една система се разпада. Манолова върви по метода малки битки всеки ден, кауза след кауза, проблем след проблем се решават и всички това с обществен и медиен натиск.

Това е и начинът с гражданска мобилизация и решаване на всеки един проблем! Да се изправиш срещу Диктатурата, да се изправиш срещу системата е дълг, а не е модел.

Efekt 2

Да се изправим всички ние е необходимост, която е задължителна.
Тук не става дума само за държавна абдикация водеща до емиграция, тук става дума за национална борба за спасение на цялото ни население. Системата, която се разпада, вечно няма да ни напада.

България има спешна нужда от нова алтернатива на управление.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.