Манолова: Здравето ни е по-важно, господа управляващи!

Манолова: Здравето ни е по-важно, господа управляващи!


Манолова: От 300 до 500 лева за всяко семейство с непредвиден разход! Мая Манолова пита Борисов кое налага всяко българско домакинство да бъде натоварено с непредвиден разход в условие на криза? Истината е, че над 100 000 000 лв. трябва да бъдат свалени от бедният български народ.

Искат уреди за дистанционно учене, топломери и водомери за топла вода. Мисли се в посока на топлофикация, а не в посока на хората. Вместо облекчения народа получава още тежести. Топлофикация София от години ограбва столичани, но този път в София има намерение да се изгради и завод за изгаряне на боклуци от кметицата Фандъкова, която е и заместничка на Бойко в ГЕРБ.

Искат ли столичани още мръсен въздух, искат ли столичани такъв завод? Отговорът е НЕ и тук Мая Манолова поставя волята на гражданите на първо място като алармира обществото за намеренията на картелната боклукчийска групировка ГЕРБ да усвояват още пари за сметка на здравето на столичани.
Значи има забрана за изгаряне на битови отпадъци, но за боклуци не? Здравето ни е важно, господа управляващи!

Efekt 2

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/691210704782308/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyNjE4ODQ1Mjg0OTc1MTI/?epa=SEARCH_BOX

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.