Манолова! Последната амазонка родена в Болка и калена в тъга!

Манолова! Последната амазонка родена в Болка и калена в тъга!


Мая Манолова е родена в болка и калена в тъга, слабостта и е чисто човешката добрина Мая Манолова е любимка на народът, а харизмата и не идва от горе, а отвътре – от сърцето и. Защото Господ Бог не ни гледа отгоре, а отвътре от нас самите и когато имаш голяма душа ти трябва и голямо сърце, което да може толкова много болка да понесе.

Манолова можем да я наречем последната амазонка. Но тя черпи сили от нейната слабост от състраданието, от болката и нищетата, от това да бъде до хората в нужда и да променя средата. Не една ли две съдби е променила, не един закон е изменила малко по малко, битка след битка за нечий съдба тя живее като амазонка в постоянна война. Не всеки може да гледа смъртта в очите, не всеки може да дава надежда на тези загубили вече душите си.

Смелоста не присъща на всеки .

Къде ще ти каже „изправи се, аз съм с вас“ другаде ще каже „аз мамицата им ще разкатая“ – това е Мая. Амазонките са смели жени, войни живеели по поречието на река Амзонка и от там идва името им, но малцина знаят, че на Балканите също е имало такива жени през Средновековието, Смелите тракийски жрици който разскъсват Орфей и дори на тракиските ни златни съдове има жени войни и в Гръдскат и Римскат метология не липсват жени войни и  богини но да се върнем на Мая Манолова – силен дух с голямо сърце, без страх тя е на улицата! Виждали сме я да пътува във влака, с автобус и как ли не, а това други политици не го правят, защото не могат да гледат хората в очите, не могат или не искат когато знаят, че са отговорни за тяхната съдба?

Efekt 2

Да носиш надежда и да разпръсваш светлина, да срещаш болката и да живееш в динамична среда, да нямаш аз и все да казваш „ние“, да си крехка жена, но с инстинктите на майка готова да се бори, да брани, да защитава и да не се съобразява, защото истината и справедливостта трябва да се отстояват. Слънцето, че е слънце навсякъде не може да огрява, а Мая се мъчи навсякъде с надежда да ги озарява като тя е до майки и миньори, тя до хората и променя закони, но днес Борисов и правителствените медии са забранили на всички телевизии да отразяват нейната борба и цензурата е голяма за да не се вижда истината в цялата страна! Сметища и отрови, строят се заводи, депа с неясни боклуци никнат и тук, и там, а хората се надигат и Мая е и тук, и там, но гласът и се заглушава, така е диктаторската ни държава .

Но този глас ще пристане в боен вик и тогава народът ще се изправи, трябва да го направи, защото кой, ако не ние самите да променим съдбата си? И ако сега наричаме Мая Манолова последната амазонка родена в болка и калена в тъга, нима ние не живеем така? Тя показва, че трябва да се борим, да се изправим и да застанем един зад друг и да кажем „не на страха“ и да променим нашата съдба!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.