Мая Манолова: Време е да изхвърлим боклука!

Мая Манолова: Време е да изхвърлим боклука!

Хора, време е да изхвърлим боклука от България и Мая Манолова заедно с движение „Изправи се“ всеки ден се бори на терен.

Липсата на Демокрация е факт и ние трябва да се борим за правата ни за чистият въздух и чистата вода, за чистата храна и за правото на нормалност, правото на живот. Някой трябва да каже истината в тази истина, която ни убива.

Efekt 2

Хора превръщат страната ни от рай в АД като отровената земя ще ражда болести и мутация, отровената вода носи смърт, а въздухът без който не можем ще ни убива бавно с всяко вдишване.

Време е да изхвърлим боклука преди той да ни убие, време е да се изправим, но това става с гражданска позиция, а не с пасивна опозиция, това става с действие и обществен натиск.

Какво е вашето мнение или вече сте се предали без мнение, без позиция, без утре за вас и вашите деца?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.