Мая Манолова! Предлагам достойнство не кредити и милостиня!

Мая Манолова! Предлагам достойнство не кредити и милостиня!


Хората искат да живеят достойно, а не с милостиня от бюрото на труда. Аз искам хората да живеят като европейци с достойна работа и достойни доходи. Основният акцент при нас е работа за всеки и да успеем да върнем 200 000 човека. В тази криза най-ударени са малките, който са гръбнака на българската икономика. Ние от „Изправи се.БГ“ планираме да подпомагаме агро сектора!

Държавата трябва да подпомогне всеки, който иска да се занимава със земеделие и животновъдство. Трябва да си върнем достойнството.

Трябва да се изправим и да подкрепим Мая Манолова за да си върнем достойнството като тук не става дума за десни и леви убеждения, а тук става дума за национална стратегия за спасение на нас самите и на България! Да издигнем Българският дух, да издигнем спасението на България от хунтата узурпирала властта.

Efekt 2

Всички ние без цвят и религия, без леви или десни виждания, всички ние имаме право на достойна работа и достоен живот, на достойна заплата и да можем да си покриваме сметките спокойно, имаме право да си изучим децата и да посрещнем старините си достойно!
Да се изправим сега с Мая Манолова за едни достойни старини!

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/259044668663041/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyNjUzOTQ1MTE0Nzk4NDc/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.