Мая Манолова срещу рекетьорите на народа

Мая Манолова срещу рекетьорите на народа


Мая Манолова с юридическият екип на „Изправи се.БГ“, в който е и адвокат Десислава Филипова, направиха закон за колекторските фирми.

Сега те депозираха този закон и го изпратиха на всички политически партии и комисии в парламента, изпратиха го и в Министерски Съвет като сега топката е в политиците и е време да покажат на дела, а не на думи, че те са избрани от народа да работят в полза на народа, а не на някои корпоративни интереси, не в полза на мутренските фирми и бандитското събиране на дългове. Не на рекетът и репресията, не на бандитският модел, не на грабежът на народа.

И така всички трябва да имаме права и задължения, но и санкции да има за тези, които ни мародерстват, за тези, които уронват престижът ни, за тези, които ни унижават за пари.

Efekt 2

Бедността не е порок, тя е следствие на грабеж, но честа и достойнството трябва де се бранят всеки му гарантирано е в конституцията, а сега и със специален закон! Да се изправим с гордо вдигната глава, да се опълчим на мутренското в страната, длъжни сме, за едната чест живеем!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.