Мая с остра критика! Правителството не се бори с мафията, то я финансира!

Мая с остра критика! Правителството не се бори с мафията, то я финансира!


Водната мафия! Мая Манолова за новата схема на Холдинга: Язовирите са направени за да се пълнят с вода, не с пари. Сега Борисов ще извади един милиард и с тях какво ще стане?

След като в подобна схема за източване на бюджета потънаха 500 млн. лева уж за ремонта на 418 язовира, сега правителството надгради с втори транш на схемата, вече в двоен размер – над 1 млрд. лева. Това решение представлява неофициална актуализация на бюджета зад гърба на Народното събрание само месец след приемането му. Виждали сме и преди какво стана, да вземем Перник и Лилито с големите приказки за язовира там. Мая Манолова застава смело пред най-голямата схема за държавно източване на пари.

А именно новият ВиК холдинг ЕАД „София” с капитал от 1 млрд. лева.

Efekt 2

И така да припомним думите на Лилито и да сравним сегашното положение, изводите си ги правете сами. Трябва да се изправим и зад Мая да застанем и да извадим кирливите ризи на водната мафия преди и ние да станем кирливи заради престъпната небрежност, заради алчността на водната мафия.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.