В МВР имало структура за мокри поръчки, призна си депутата от ГЕРБ

В МВР имало структура за мокри поръчки, призна си депутата от ГЕРБ


Емил Димитров бивш депутат от ГЕРБ заяви в предаването Dikoff, че в МВР има структури за
изпълнение на мокри поръчки и за това е извел семейството си в чужбина. Освен това службите в МВР рекетирали бизнесмени за пари.
Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров показа в ефир смс-и писани от Цветан Цветанов. В тях Цветанов настоява да не се връчват актове на негови познати за нарушения, за да не си загубят лиценза за работа в горския фонд.
Източник: blogspot.bg

Всички знаем за тези кървави отряди в ГЕРБ и нима някой се е учудил защо всички свидетели по делата на Цветан Цветанов някак си умряха по странен начин?
Кой го застреляха, кой катастрофира и мутренско-бандитският начин на управление води до мутренско-бандитски методи, но вечно не можеш да властваш над хората със страх, защото рано или късно някой притръпва, рано или късно ледът се пропуква и тогава истината ще излезе наяве !
Много невинни са по затворите, много невинни загинаха при необичайни обстоятелства и те имат роднини, те имат семейства и така десетки хиляди са видели другата страна на лицето на ГЕРБ, Цветан Цветанов рано или късно и хората ще го видят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2