Местане на умрял ХОЙ свирка не става !

Местане на умрял ХОЙ свирка не става !
След целувката със Станишев на “Орлов мост” днес, сега се опита да направи СВИРКА на Бойко Борисов!

“Патриотите” го светнали, че на УМРЯЛ Х*Й свирка не става! Но Местан знае, че има и други начини да доведе Борисов до положение на екстаз !

Друго говорят в Симитли, друго говорят и в Кърджали, друго говорят и в съблекалните на Бистришките тигри или тигрици ! Но екзакният стил на танцуващият с вълци с кокетното поведение на политическият манеж, този ДОСТ на Борисов знае !

Най-възбуждащото при жените и при някой полумъже може да бъде само едно и това са ПАРИТЕ! И ако някога МЕСТАНният се е перчел с гласовете на ДПС днес е друго – крайно фанатизираните електорални единици не са толкова много, че бай МЕСТАН, танцуващият с вълци, може да се пазари или да седи на трапезата където е баницата !

Efekt 2

И ако зад СОКОЛА има огромен кръг от форми така наречените обръчи зад временно изпълняващият председател на гаДОСТ няма кой знае какви икономически интереси, които да го тласнат напред ! И ако Местан е един дългосрочен проект на Анкара у нас, който ще му изпратят още един милион избиратели от Турция през толкова пазената ни граница !

Ние ще ви припомним думите на Карим Абдул-Джабар: „Когато има насилие и религия, обикновено става дума за пари.” А Местан може да пие кафета, да се целува с политици, но не разбира от пари !

Изводът е че на умрял Х*Й свирка не му трябват, пари му трябват, защото толкова цигански гласове купиха, а не спечелиха ! Както би казал един кмет от Симитли образно казано „който е*ал, е*бал Бойко си замина ! ”

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.