Мигрантите с нов маршрут през България!

Мигрантите с нов маршрут през България!

Полша: Мигрантите за да достигнат Германия ще тръгнат през България и Румъния

Мигрантите от страните от Близкия изток може да се опитат да достигнат Германия по нов, алтернативен маршрут- през България, Румъния, Украйна и Полша, предаде Polskie Radio.
Германски медии съобщават, че в един от лагерите на гръцкия остров Кос, мигрантите са показали на журналисти карта на арабски език, според която потоците бежанци трябва да заобиколят Унгария, минавайки през България, Румъния, Украйна и Полша.

„Ако този маршрут бъде осъществен, то Украйна ще бъде най-слабото звено в него. Поради икономическата слабост и конфликта в страната Киев трудно ще опази границите си“, заяви полският експерт Рафал Бачински-Селачек.
източник: bultimes.com

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви предупреждава :
Очакват се по-големи Мигрантски вълни през страната ни !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.