Мигрантска схема с ченгета и мангали на автогара Харманли

Мигрантска схема с ченгета и мангали на автогара Харманли

Обществена тайна е, че на автогара Харманли се случва поредното нарушаване на закона !

Този път Мигрантите имат съучастници и това са цигани и Българи, които един ден ще бъдат съдени заради делата си днес !

Схемата е следната – за да се прикрие финансиране на талибани и по ред други причини като липсата на документи у пришълците необходими им пред банки и каси за бързи преводи като Мъниграм и Уестърн юнион и нашите пришълци дават 10% от преведената сума за да бъде получена на името на някой циганин или на името на някой Българин !

Схемата е следната – отива пришълеца в офисът и казва, че иска да му преведат пари и тогава нашата мангалска схема се задвижва и веднага има някой манго под ръка с лична карта !
Пришълеца се обажда и дава личните данни на бай мангал и преводът е направен светкавично и мангала получава 10% от сумата !
Всички са щастливи само дето един ден бай мангал ще бъде потърсен от НАП и ще му се търси данък на тези пари !

Бай мангал е спокоен, защото в България нито един циганин не е платил глоба или данък, нито такси смет, нито акт, нито глоба за каквото и да е !

Подобни схеми циганите въртяха и преди на по-големи проценти с бюрата на Мъниграм и Уестърн юнион и тогава родните АЛО, АЛО измамници въртяха подобна схема като обаждат се на жертвата, че им трябва крупна сума, която да декларират на границата и стига само на тяхно име да има преведена 4-5 цифрена сума !

Efekt 2

Уловката е следната – жертвата НЕ ДАВА КОДЪТ и така се чувства сигурен за парите си, че няма да бъде измамен, само че бай мангал играе с касиерите и собствениците на Мъниграм и Уестърн юнион, а те виждат кода в системата и нали трябва да го сравнят с този, който ще им е потвърден и тогава 30% за собственика на касата и бай мангал е напред с едни хиляди евра !
Касиерът подава инкогнито информация на местните ченгета и те наобикалят бай мангал и той така един солиден процент и на тях и всички са щастливи !

От полицията знаят как да осребрят информацията с цел лично облагодетелствана, а ако ги попитате защо бай мангал не е арестуван те Ви отговарят – „ами няма жалба, няма тъжител“!
Така циганите и ченгетата в корупционна схема си въртят бизнесът АЛО, АЛО, а жертвите са десетки хиляди по целият свят !

Чудите се защо по циганските гета гласуват за ГЕРБ ли, ами сигурно, защото така ги съветват същите тези полицаи, че кранчето ще секне !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.