Милош Земан политик за пример

Милош Земан политик за пример

Ето какво заяви Милош Земан пред частният телевизионен канал “Прима”!

Президентът на Чехия заяви, че Европейският съюз е доказал че е неспособен да защити външните си граници в определени държави ! Той сподели, че “Чехия е по пътя за Германия и ако Австрия и Германия затворят границите си и Берлин започне да връща икономическите мигранти , тогава какво ще стане с нас”, попита Милош Земан.

Той не се съгласи с призивите Чехия да не оспорва решенията на Брюксел пред съда относно задължителните квоти за мигранти, както това вече направиха Словения, а по всяка вероятност същото ще направи и Унгария. Той твърдо заяви, че продължава да смята, че нарушаването на държавната граница е престъпление както и армията и полицията трябва да връщат незабавно заловените пришълци и те да не се допускат на територията на Чехия още по малко пък да се настаняват във временни лагери ! Той твърдо заяви че ислямът е несъвместим с Европейската култура да стигнем до там, че да сваляме кръстове от стените на храмовете си и да забраняваме свинското ! Предпазливостта е нещо добро в тези времена, а истински страшното е самият страх добави той и категорично заяви, че мерките за сигурност ще бъдат завишени !

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим няколко въпроса: Защо в България нямаме такива политици? И не разпознавате ли Българската граница като такава от неспособните да защитават Европа ? Просто и ясно е – Милош Земан политик за пример това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.