Над бостана се смрачава и какво от това?

Над бостана се смрачава и какво от това?

Бостана!
Министър убива дете със шейна, било инцидент, а друг убива десетки хиляди с ваксини и не било инцидент, но не е и прецедент като няма арести, няма съд и прокуратура!

Друг се сношил с кметът на Симитли и не било скандал, а любовен акт по взаимно съгласие !
Магистралният асфалт се топи за по-малко от година, а гаранцията му е десет години и как така пак няма престъпление нито акт дори любовен ми кажете? Вдигат ток, вода и газ, поскъпва топлата вода и храната и ни обясняват, че всичко е наред!

Масово хората напускат страната докато статистиките ни били, че Българинът бил най-богат в Европа и сме живеели добре !
Водата и плажовете радиоактивни, но това не е проблем !

Efekt 2

Всеки ден някой протестира докато не му платят като с пари решават се нещата в страната !

Всички сме щастливи с най-голяма смъртност в света !
Пътищата ни прекрасни с най-много катастрофи на глава от населението на света! Боже Господи, колко осакатени тела и колко осиротели души, а той лентички режи без дори да се порежи!

Колите ни втора употреба, дрехите и те, къщите ни по наследство, напитките и храната ни били за втора категория същества !
Какви да сме щом храната за кучета и котки е с по-качествена суровина? Говорят ни за Брутен Вътрешен Продукт за социална интеграция на малцинствата за евроатлантически ценности докато най-ценното сме загубили – човешкото в човека и самият човек си отива !

И така над бостана се смрачава и какво от това?
Който и да се надигне или ще бъде купен, или във вериги окован!
А реколтата от бедна по-бедна става, от болна по-болна и доста загниват и умират, а това, което става се изнася от страната!

Не му ли идва на ума на бостанджията, че утре и за семе не ще остане нещо за таз земя?
Щял да внася семена от арабските места и от Европа тези, които там не ги щат! И народът пак мълчи като всеки казва „да се бунтуваме“, но файда няма!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.