Над 600 главорези ще преминат през България!

Над 600 главорези ще преминат през България!

Над 600 терористи с дестинация Европа!

Руското разузнаване има данни, че около 600 бойци на „Ислямска държава“ са напуснали контролираните от тях райони и се опитват да достигнат Европа.

Това съобщава РИА Новости, като се позовава на изказване на началника на Главно оперативно управление към Генералния щаб на руските въоръжени сили, генерал-полковник Андрей Картаполов.
По негови думи, „разузнавач посочва, че бойците напускат контролираните от тях райони“. „Сред тях са започнали паника и дезертьорство. Около 600 наемници са оставили позициите си и се опитват да влязат в Европа“, твърди руският генерал.
Източник : ria.ru

Efekt 2

Ние от Blife.eu се обръщаме към нашите читатели бъдете мнителни, защото пътят на тези главорези ще мине през нашата страна !
Не се знае и колко от тях ще останат тук но не като туристи !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator