Наказаха Циганска банда

Наказаха Циганска банда

Въоръжена циганска банда яде пердах

“Хвърковати” цигански чети преследват и нападат бежанци в гората, лъжат, че били само за гъби.Ромите се въоръжавали с въздушни пушки и газови пистолети.Самодейни ромски отряди се въоръжават с въздушни пушки и газови пистолети в търсене на бежанци в гората.

„Хвърковатите чети” от мургави наши събратя нападали чужденци, влезли нелегално у нас и под дулата на оръжията, ги принуждавали да им предадат всичките си пари и ценности. Това е най-новата мода в ромския бантитизъм. Наскоро група от четирима цигани хукнала в гората край Звездец в преследване на сирийци, съобщава burgasinfo.com
Щом успели да открият бежанците и започнали да ги пребъркват, срещу тях неочаквано се изправила втора група емигранти-този път обаче иракчани, които се нахвърлили върху нашенските роми и им хвърлили здрав бой. Властите бързо успели да реагират на случая и групите били заловени.
Пред граничарите, нашенските цигани обяснили, че са били в гората за гъби и случайно са се натъкнали на чужденците, които по думите им искали да ги оберат.
Междувременно до 6 000 долара стигна цената за нелегален превоз на бежанец от Турция до югоизточната част на страната ни, твърдят разследващи. Сумата се предавала на пункт в Турция и била „освобождавана” и предоставяна на ръководителите на контрабандните канали, едва след като чужденците потвърдели по телефона, че са преминали успешно в югоизточната част от страната ни.
В момента повечето от задържаните бежанци са иракчани и афганистанци. Всички те, до един, се представяли за сирийци. Бързо били изобличавани, след пристигането на преводачите.
Източник : burgasinfo.com и blitz.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще коментираме, че тази циганска находчивост е завършила без жертви, но при следващите сблъсъци не се знае .
Да нападнеш обучени терористи с газов пистолет си е чиста доза глупост !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator