Народ без държава е обречен да изчезне +ВИДЕО

Народ без държава е обречен да изчезне !


Народ без държава е обречен да се превърне в ислямска държава !

Окръжният съд в Пазарджик измени мярката за неотклонение на Ахмед Муса Ахмед от задържане под стража в домашен арест, заяви адвокат Елвира Панкова, цитирана от Фокус.Тя посочи, че определението на съда не е окончателно.

То подлежи на обжалване или протест от страна на прокуратурата в едноседмичен срок пред Апелативен съд-Пловдив. Ахмед Муса Ахмед е единственият от 14-те подсъдими по делото за разпространение идеите на терористичната организация „Ислямска държава“, който остана в ареста. Останалите обвиняеми бяха освободени като мерките им бяха заменени с по-леки.
Източник: blitz.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu не веднъж сме писали по темата за радикалният ислям у нас !

Видим е фактът, че новото правителство на патриотите се грижат за своите, но все пак национализмът и радикалният ислям са двете страни на една монета !

Само да припомним, че когато бяха атентатите в Париж тогава в ромският квартал празнуваха с викове АЛЛАХ АКБАР, силна музика и дори фойерверки !

Днес правителството на патриотите и Бойко пускат този, който видимо проповядваше насилие със закани, че християните ще бъдат направени на разпалки и че щели да вземат жените ни ! Дали държавниците ни са купени или Бойко изпълнява сценарии от Европа и САЩ и пуска главатарят на кандидат главорезите ние не знаем, но знаем, че това не е добре, което се случва и че радикалният ислям леко-полеко ще завземе ромските гета и заедно с новодошлите може да се превърне страната ни в държава на ОБЕДИНЕНИТЕ РАДИКАЛНИ МЮСЮЛМАНИ в правителството на ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ !

Това е гавра с народопсихологията, с ценностите на страната и предателство към род и родина !

И нека Бойко 3 знае, че „който сее ветрове, ще пожъне бури“! Пази Боже, дано грешим !

И както е казал хан Аспарух: „Народ без държава е обречен да изчезне“!

Това е в село до Пазарджик 2013 !

Колко ли такива села има у нас вече ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.