Насилието ражда насилие

Насилието ражда насилие


Насилието ражда насилие

Всеки ден катастрофи, разстрели, всеки час някъде има умрели!
Държавата се тресе от скандали, международни служби следят как в държавата ни еврофондове се крадат!

Изнасилени, убити, агресия навсякъде по новините !
Насилието ражда насилие, а държавата демонстрира безсилие !
Целият фокус на внимание на това общество е сведен до кой е убит и кой кого е заклал и някак си свикнахме с насилието през денят!

Efekt 2

Говорим за домашното насилие, но не казваме от какво е породено, че бедността и ежедневните неволи водят до стрес голям!
Стресът от ежедневната борба за оцеляване на битови нива, стресът породен от безгръбначна администрация, стресът породен от мафиотската система, която ни рекетира, граби и обира, а пари няма и все по-трудно се живее и всичко това се трансформира в неблагоприятна среда, която ражда насилието!

Насилието е в ежедневието на всеки един от нас от агресията на пътя и негативните новини и се стигне до борбата за място за паркиране и всичко това рефлектира в семейството!
Проблеми с работата, проблеми с парите!
Насилието ражда насилие, а то е следствие на системата, която ни мачка!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.