На Босия цървулите да ядеш, на богатия куршумите да отнесеш!

На Босия цървулите да ядеш, на богатия куршумите да отнесеш!


Мера според мера, ама пуста алчност няма мера, на Босият цървулите да ядеш.

Вериги от бедност за робите наши и смърт и грабеж за богаташите наши! Това е истината излязла от гърдите на една майка, на една баба, от гърдите на една жена, която вече няма какво да губи, но милее за всички нас. Истината е, че всички ние позволяваме да се случи този грабеж.

Ограбиха ни мечтите, ограбиха ни живота, ограбиха и мечтите ни, но сега обричаме на бедност и мизерия и децата си и пак търпим, защото сме бедни и нямаме пари да отидем на протест и нямаме пари да останем ден или два, а правителство знае това и затова стяга веригите на бедността около шията ни. Умират хора от глад, умират и в ДАНС, умират политици, бизнесмени и богатите умират, а тази година смъртността при тях ще е на 90% алчност и геноцид. Всеки, който има пари и може да даде на някой да отиде на протест ще бъде ограбен.

Efekt 2

Всеки беден ще бъде още повече беден и принизен. Това е страх, репресии и мачкане на робите с камшика, а богатите с куршума, е преди това през ареста докато прехвърлят пари и имоти. Една старица казва истината и веднага я репресират! Моделът е един и същ – някой протестират, други проституират, а на финала народът намалява!

На Босия цървулите да ядеш, дано се затъкнеш този ламтеж.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.