На остров боклуци заливат улиците след новогодишните празници!

На остров боклуци заливат улиците след новогодишните празници!


Англия посреща новата година с много боклуци. След купона остават купища бутилки и отпадъци, които сметоподържащите фирми не мога да изхвърлят.

Обемът на боклука е в пъти над нормалните количества и на практика Великобритания е блокирана в боклуци. Всяка година е така, коментират минувачи. В България обаче не е така, защото Българският народ мизерства и няма средства за разточителен живот.

Така е в богатите страни – имат и големи възможности докато в бедните не е така. Може би и затова някак си нашето правителство ни държи бедно за да не правим боклук, но пък имаме заводи за горене на боклук, които ще горят боклуците на цяла Европа.

Efekt 2

Добре, че Великобритания излезе от Евросъюза иначе и техният боклук щяхме да вземем. И докато властите в Бирмингам молят народа за съдействие, в България никой не пита народа, а за нас остава екологичното замърсяване на околната среда.

И ние е време да изхвърлим политическият боклук от властта. Бедноста ни е наказанието че ги търпим.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.