На ред е Иво Прокопиев

На ред е Иво Прокопиев


След Черапа е ред на Прокопиев! На ред е Иво Прокопиев и от Гещапо работят здраво по тази тема. Митьо Гестапото не можа да се пребори с Гештапото. Макар и Васил Божков да е зет на бившият шев на шести отдел сега е в изгнание, а новата политико-икономическа мафия щави всичко придобито от „Нове холдинг“.

Сега обаче основните притеснения са за Иво Прокопиев и компания да речем, че Иван Костов няма да може да преболедува, да речем чисто наивно, че Прокопиев има някоя болест. Да речем, че Прокопиев не може да продаде някои активи по ред спънки и съображения то новата мафия ще го изяде заедно с цялата им империя. Истината е, че новата мафия има огромни разходи и периодично те трябва да се плащат, а от къде пари? То всичко се окраде в страната ни! Как от къде, от хората и бизнеса! Ако някой там има разходи по 1 милиард на година то трябва да си набави този 1 милиард от някъде. Та и след КТБ олигарсите започнаха да намаляват.

Досега Прокопиев и кръгът капитал имаха протекции от Америка и Канада, но вече не е така, новите управляващи се постараха тези протекции да отпаднат.

Efekt 2

Сега наред е Прокопиев и компания и колкото и да звучи това налудничево грабителите нямат милост към своите жертви. Нападат брутално и взимат всичко по един или друг начин. Единствено медиите и протестите в страната отлагат гибелта на Иво Прокопиев и Иван Костов, а генерал Атанасов проклина времето, в което даде зелена светлина за Борисов да израсне до ниво на недостижим.

Спомня си с мъка за червената папка и какво от това днес дясното пространство е разбито, а техните структури са в немилост. Истината е, че след Черепа е ред на Прокопиев и разчистването на сметки си е чисто икономическо не лично нито политическо. Така е в природата – по-големият изяжда по-малкият, а тези, които създадоха Борисов днес няма да бъдат пожалени!

Той не е пожалил никого и няма да го направи! Такива са правилата на мафията – на един да пусне аванта и другите ще решат, че се размекнал и е станал слаб и ще се яви претендент за мястото му. Борисов не веднъж е казвал, че прошка няма да има за никой и ако до вчера думите на Цветан Василев звучаха някак си налудничево за хунтата узурпирала властта, ако до вчера думите на Пламен Стоянов – Дамбовеца за хунтата звучаха някак си странно то днес всичко е ясно и всеки ще си плати от бабата на 73 години до последният богаташ. Всеки един лев, който някъде , някой изкарва и не влиза в джобът на ГЕРБ се брой като кръвна обида за властта и ще бъде преследван до последната стотинка.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.