Непослушният Радев или аферата „Ало, Стойков съм“!

Непослушният Радев или аферата „Ало, Стойков съм“!


Румен Радев и аферата с генерал Стойков. „Ало, Стойков съм“ и президентът Румен Радев в СРС. Един се обажда на президентът и му говори някакви неща. Димитър Стоянов заяви категорично позицията на президента. Комуникацията между институциите е важна и на нея се крепи държавата.

Оня Митко спазва всяко правило за да пази името и авторитета на институцията, която представлява, казвам Ви го от първо лице. Няма драма в този измислен опит за скандал, но има драма по начинът по който се опитват да въвлекат името на Радев, има драма в начинът по който се опитват да преклонят президентът на Република България. Спомняме си какви ли не жълти и брутални намеци за престъпно поведение около Президентът като катастрофата с Баща му – някой се блъска в него и той бил се обадил някъде.

Поведението госпожа Радева каква рокля имала, какви коментари правела и така нататък истината е, че рейтингът на президента е най-високият в страната и това вбесява управляващите. Това не е атака по президента Радев, а по авторитета на републиката ни.

Efekt 2

Това зле съшита ченгеджийска интрига. Димитър Стоянов изчисти темата при Антон Хекимян в „Тази сутрин“ по БТВ, но винаги остава привкус, че там нещо става, че там нещо има. Такива са лошите хора, те са като въглените, ако не могат да те изгорят то ще те очернят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.