Не карайте боклука да чака

Не карайте боклука да чака


Не карайте боклука да чака, че колкото повече седи толкова повече смърди! Геополитиката на гея видяхме смрад голяма, а излагацията е за целият Български народ !

Абе хора, живеем все по-зле и по-зле, а те не спират да ни лъжат и мамят, а през това време не спират да ни грабят ! След като се доказаха, че са пълни боклуци във властта не е ли време да ги изметем по най-бързият възможен и реален начин на следващите избори? Само така можем да свалим вонята от името на България, само така можем да повишим жизненият си статус, само така ще се спасим ние и ще начертаем ново бъдеще на България !

Пропадналите така наречени управляеми патриоти и други сили се опитват да направят граждански безредици и дори война за да се запазят на властовите се позиции, не давайте глас на езика на омразата !
Да ние знаем, че всички си лягаме и ставаме с тази омраза, но тя е към политическата класа, не към нас ! Те се опитват да трансформират тази енергия и да я канализират помежду ни!

Efekt 2

„Разделяй и владей“ от древен РИМ та до днес, добре доказана стратегия за контрол над масите, но не и днес. Днес сме умни и знаем, че номерът им няма да мине без значение дали сме българи, цигани, турци, арменци, без значение кой каква религия изповядва ние всички имаме едни и същи проблеми породени от политиците !

Всички ние искаме едни и същи неща и имаме нужда от едни и същи потребности и те ни ги отнеха, ограбиха не само времето и парите ни, ограбиха не само миналото ни, но и бъдещето, но с заемите, които изтеглиха, но ограбиха и бъдещето на децата ни ! Някой се спасиха, изоставяйки България като емигрираха и така натовариха нас с още такси и данъци като ние сме тези тук, които трябва да пълним хазната и да спонсорираме грабежът на продажните ни политици !

Други са в чужбина за да работят и пращат пари на своите близки тук за да оцелеят, но колко близки сте разделени от хиляди километри, колко близки сте ? Време е всички заедно да кажем „не на тиранинът“ и да отхвърлим Диктатурата, да отхвърлим престъпното съзаклятие на продажните политици и да спасим България, спасявайки и нас самите !

Та за боклука става дума да го изхвърлим заедно, а?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.