Не оставки ще оправят страната, а разстрели!

Не оставки ще оправят страната, а разстрели!

Не оставки ще оправят страната, а разстрели!
Супер наглите политици ни се подиграват всеки ден! Забравили от къде идват и какви са били!
Чувството им за недосегаемост и надзаконието е повредило умовете им !
Суверенът се е превърнал в електорат, а електоратът в цифри и лош материал !

А лошият материал в хора с увреждания за който държавата не иска да харчи пари !
Това правителство се крепи единствено на алчността на коалиционните си партньори ! Някога крадците са ги бесели и разстрелвали, но днес обаче те стават политици !
Разделението не на бедни и богати, на леви и десни, а разделението на нагли и алчни политици, олигарси и хората – обикновените избиратели !
Властта е узурпирана от престъпността и тя генерира уродливо управление, което води хората към бедност, болести и мизерия !

Води държавата към разруха, разграбване и самоунищожение!
За разстрел са щом не могат да бъдат отстранени по законен път или по съдебен, или по демократичен, или по пряко демократичен !
Как се решават проблемите в мафията, нали с куршуми?
Ако мафията е узурпирала властта то проблемите по мафиотски могат само да бъдат решени ! Ние не провокираме към разстрел, но поне исканата оставка да я даде !

Efekt 2

А те нагли та нагли, ние не сме разбрали думите на вицепремиерът, но сме разбрали наглостта му !
Време е да изхвърлим боклука от властта, време е бе хора !
И ако няма закони за тях тук на земята то на онзи свят ще ги застигне друго зло по-страшно от клетвите на майките и на народът български!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.