Ние сме народ, не и мърша!

Ние сме народ, не и мърша!


Народът се пробуди и няма лъжа, която да го заблуди от устата на премиера. Номера с бушоните и оставките се изхаби и няма сила на света, която да го задържи във властта. Хунтата узурпирала властта до последно ще стиска кокала. Народът се пробуди и истината за грабежа я усети всеки не само с джобът си, а с коремът си. Някога след едни избори Георги Първанов каза:

„Тази година телевизорите победиха хладилниците”!

Дали обаче телевизорите ще победят зависи от нас? Слави Трифонов изпя, че „няма такава държава“ после регистрира и партия, че „няма такъв народ“ после обаче видя надежда, че суверенът се пробужда и скоро всички, целият свят ще чуе, че има такъв народ когато изпълним площадите, когато суверенът се превърне в един гръмовержен вик ОСТАВКА, когато държавата се тресе от грохота на масите, когато кръвта ни ври и искаме справедливост, искаме възмездие, искаме нормални условия за живот и достойни доходи!

Efekt 2

Скоро ще докажем, че не сме мърша, а народ и Вазов би се гордял, че сме Българи. Време е да покажем и нека всеки бъде готов да застане с лицето си, с духът си за спасението на България! Време е хунтата да отиде на боклука и да възродим България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.