Нинова: Здравето на хората е най-ценното

Нинова: Здравето на хората е най-ценното


Защо Европа посече Нинова?
Корнелия Нинова се осмели да застане твърдо както Владимир Путин зад нацията си !

Разликата обаче е огромна !
Владимир Путин премахна трансгенните съставки и всичко свързано с агрохимикали и ГМО, което се съдържат в храната им, руското правителство предприема исторически мерки за напълно премахване производството на генетично модифицирани храни. Манипулирането на природата на генетично ниво и превръщането и в собственост и печалба е начинът, по който биотехнологичната индустрия прави бизнес!

На кратко СЕТА ще унищожи не само земеделието на страната ни, но и ще отрови земята, водата и населението ни! Корнелия Нинова знае това както и знае, че ако няма нация и държава, няма да има нужда и от политици, който да я управляват !
Нинова застана твърдо, че БСП са против СЕТА и отговорът на Световните корпорации не закъсня !

Efekt 2

Борисов получи подкрепата на Брюксел и зеленият светофар светна за централата на ГЕРБ, но на каква цена обаче ?
Борисов предпочете да изтреби собствената си нация и да засели територията ни с други по заповед на Европа, но това не е държавническо нито кореспондира с волята на избирателите, които представлява !

Той е там в Парламента за да изпълнява волята на избирателите си, но надали всички, които са гласували за ГЕРБ, искат да са болни от рак и организмът им да бъде подложен на болести, мутация и агресивни мутагени, които да водят до смърт под една или друга форма !

В крайна сметка Корнелия Нинова не бе разбрана, а тя говори за България като аграрна страна, която може да изхрани нацията си с чиста и полезна храна !
Тя говори за демографска криза и борба с нея !

Тя говори за една силна България, която да не бъде третирана като страна от третият свят !

Но тук на Европа са и нужни послушковци като Борисов да казват „каквото кажат началниците отгоре” забравил, че той е там по волята на суверена и истинският началник е Българският народ !

Някога България изнасяше дори консерви и зеленчуци в чужбина !
Днес нашите домати се забраняват от Европа ВИЖ ТУК !
Днес нацията ни се нуждае от бързи мерки и промяна на моделът на управление, защото той води нацията ни по пътят на гибелта!

Вижте как се топи нацията ни откакто моделът БОРИСОВ Е В УПРАВЛЕНИЕТО ВИЖ ТУК !
Здравеопазването е невъзможно докато хранителните вериги продават храна, която не е полезна, а напротив вредна !

Това е престъпление против собствената си нация като оставиш изхранването на една държава в ръцете на други такива и здравето на нацията ти да зависи от трети страни !

ВИЖТЕ ОЩЕ Кения забрани ГМО !

Владимир Путин мисли за нацията си, за народът си и затова го обичат и с това да си обичаш родината и да я браниш не е грях, а напротив!
България има нужда от държавници, които да милеят за нацията си !
Защо Корнелия Нинова да не е тази, която може да спаси народът си?

Унгария си има Виктор Орбан, Чехия , Сърбия и Румъния си имат патриоти и родолюбци във властта, а защо тогава Корнелия Нинова да не бъде тази, която иска да спаси нацията ни?
Защото тя поиска промяната и показа, и доказа, че народът я обича !
Време е за държавническо мислене, а не съдба от мандат до мандат !

БСП доказаха, че истинската Демокрация е в тази партия, защото показаха, че се променят и няма да спрат да го правят !
БСП доказаха и че искат да спасят нацията ни като говорят за демографска криза, говорят за икономика, за здравеопазване и за спасение говорят !

БСП казват, че България е в Европа и не сме против Европа, но не можем и да сме против България в името на едни големи корпоративни интереси да жертваме нацията и страната си !

Европа на две скорости ли, НЕ – твърда е Нинова и затова получи шамар, но пък все повече хора виждат и чуват посланията на Корнелия Нинова, че за БСП е най-важна грижата за хората и рано или късно хората ще го разберат !

Затова, ако утре ГЕРБ не съставят кабинет ние от Blife.eu призоваваме Корнелия Нинова да забрави думите си, че никога да е с ДПС и да направи правителство, защото в нацията на България е съвкупност от всички хора живеещи в страната ни без разлика в етнос и вероизповедание, всички ние българи, роми и турци, арменци, евреи и ред други имаме едни и същи нужди като всички ние сме хора, които искаме да живеем, дишаме, да имаме право на труд и щастие !

Молим Ви госпожо, преглътнете някой принципи за да има България !

Автор: Стефан Пройнов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.