Нов дивеч в горите на Странджа

Нов дивеч в горите на Странджа

Горите в Странджа: Стреляш по прасе, излиза имигрант

Нелегални чужденци излизат при всеки изстрел в гората!”Стреляш по животно, а в следващия момент виждаш как храстите се раздвижват от хора. Някои направо тръгват към нас, защото сигурно търсят помощ, други хукват да бягат. Опасно е, защото може да бъде ранен човек”, споделят ловци от Бургаска област, които само преди седмица откриха сезона за едър дивеч.

По думите им хората, които се крият в гората, търсят контакт, защото обикновено имат нужда от храна или вода. Това е причината живата верига да се образува предимно край реките. Групи бежанци могат да бъдат видени и по междуселищните пътища. Преди началото на всеки групов лов има инструкции да не се стреля по неясна цел. Това се прави винаги, но особено много е наблегнато на контрола сега заради бежанската вълна през границата.

Efekt 2

В момента бежанският поток изцяло е насочен в югоизточната част на страната. За по-малко от месец, по неофициална информация, са хванати поне 300-400 бежанци и каналджии. Извънредната ситуация, особено край Царево и Средец, е причина, магистрати от Бургас да бъдат командировани по спешност в тези райони на областта, специално за бежанците. Ще се изиска и допълнително подкрепление. Най-много са сирийците, следвани от мароканци, афганистанци, иракчани, жители на Сиера Леоне.
Източник: burgasdream.com

Ние от Blife.eu питаме ако някой ловец гръмне по погрешка някой от пришълците какво очаква, затвор ли ? Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator