Няма ли я Русия, няма прокопсия + ВИДЕО

Няма ли я Русия, няма прокопсия + ВИДЕО

За Русия иде реч !

Един филм на Борис Анзов и „Медия мост България“!
Един филм за освободителите на България от турско робство и нашата благодарност !
За освобождението и робството, освободителите и освободените ! Такава е нашата история – завинаги сме свързани с Русия от векове за векове, но днес западните влияния и чужди икономически интереси диктуват друго отношение в страната ни !

Борис Анзов показва в своят филм как днес мислят хората, как се предава родовата историческа памет към подрастващите !
Показва как българският народ е забравил кому дължим свободата си ! Засяга се един много наболял проблем – този за подмяната на българската история от управляващите !

Това, че хората са възмутени от факта, че се подменя историята ни и как думите турско робство се подменят с думите „съжителство“! Това, че не нашето народно събрание не прие декларация, в която да осъди турската страна, че е извършила геноцид над българският народ тук и в беломорска Тракия !

Efekt 2

Не посмя дори да признае арменският геноцид !
Протурското ни правителство не веднъж е показвало своята ТУРСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !
ЕТО КАК САМИЯТ ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ БУЛГАРИСТАН И СЕ ПОДПИСВА ПОД ТОВА !

Българският народ не веднъж е унижаван от правителството ни стига се до там, че самият президент Росен Плевнелиев нарича руските солдати ТЕРОРИСТИ, а Българските опълченци СЕПАРАТИСТИ !

Наглостта на протурското ни правителство стига до там, че дори са искали да сложат паметни плочи на връх Шипка с имената на десет хиляди избити турци !
Българският народ е в икономическо робство, което е по-лошо дори и от турското робство !

Унижаван и мачкан ежедневно от протурското ни правителство, но хората за пореден път поглеждат към Русия, страната, която винаги ни е спасявала !
Но правителството дори прие закон на първо четене за премахването на социалистическите символи и това е част от войната срещу българската любов към Русия !
Искат да ни забранят всичко искат да ни отнемат и последният лъч надежда ! Над 80% българите симпатизират на Русия, а останалите 20% на Турция и Америка !

Но в крайна сметка „не се гаси това що не гасне“ !


Ние от Blife.eu благодарим на Борис Анзов и „Медия мост България” за този документален филм за паметниците, защото паметта трябва се съхрани, защото както каза един старец в филма “”няма ли я Русия, няма прокопсия“!

Да не забравяме и думите на Княз Фердинанд „винаги с Германия и никога против Русия ”. А нашият премиер се гордее, че е спрял големите икономически проекти у нас и заАЕЦ „Белене“ и за „Южен поток“ и Бургас-Александруполис, които щеше да е като щит за нахлуването на исляма в Европа, защото там където има руски тръби тероризъм няма !

Дано ни простят идните поколения, че допуснахме това ! Дано ни прости и Русия за дето днес има насочени дула от американските бази в нашата страна!
Дано сами си простим и ние за съучастничеството !
Дано и Бог ни прости, че днес ние позволихме на правителството да прокара турските интереси и да погази вярата ни и да насели земите ни с друга !
Време е да се извиним на Русия, време е да обясним на младите кой какъв е и че ние с Русия имаме обща вяра, общ език, обща култура и история !

Наш дълг е да ги предадем на идните в пригоден вид !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.