Обявиха нови дати за премиерите на продълженията „Аватар“ +ВИДЕО

Обявиха нови дати за премиерите на продълженията „Аватар“ +ВИДЕО


За трети път създателите на лентата променят сроковете

На официалната страница на филма “Аватар” във Фейсбук бяха публикувани официалните дати за премиерите на дългоочакваните четири продължения.

В поста, поставен под снимка на създателя на най-касовия филм в историята на киното Джеймс Камерън с екипа му, се обявява, че:
“Аватар 2” ще бъде пуснат на 18 декември 2020, премиерата на “Аватар 3” ще се състои на 17 декември 2021 г.. Излизането на “Аватар 4” зрителите могат да очакват на 20 декември 2024, “Аватар-5” ще се появи на екраните на 19 декември 2025 г., уверяват създателите на лентата.

Efekt 2

Датите за премиерите на продълженията се променят вече няколко пъти, което изнерви феновете и накара киносредите да спекулират, че създателите са привършили парите за мега продукцията.

Източник: lifeonline.bg

Филмът “Аватар” със Сам Уортингтън и Зоуи Салдана в главните роли излезе през 2009 г. и се превърна в най-касовият в историята, спечелил в световен мащаб в бокс офиса над 2,8 милиарда долара при бюджет 237 милиона.

Филмът е номиниран за девет награди “Оскар” и спечели в три категории – “Най-добра работа на арт директора” “Най-добра кинематография”, “Най-добри визуални ефекти”, като общо печели 85 награди от 125 номинации.

 

Дето се казва просто за баланс !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.