Огромна мигрантска вълна ще залее България!

Огромна мигрантска вълна ще залее България!


Бойко Борисов знае, че ни очаква огромна мигрантска вълна и правителството се подготвя за това !
Правителството на Борисов очаква стотици хиляди от Европа, които поиска от Меркел, но очаква и стотици хиляди да дойдат през браздата, щото граница няма !
Информацията му е в следствие на сроковете, които изтичат към Меркел, но и от трафикантите от които се взимат пари за всеки доставен тук в България !

Ще бъде пусната една по-голяма група и ще бъде отразена от всички медии така сякаш е било огромно количество хора !
Медийната манипулация ще бъде на принципът на отразяването на протести с близък кадър и манипулирани снимки от дронове !
Доказателствата за това са, че правителството в оставка е изпратило до всички областни управители в цялата страна и да направят преглед на държавния сграден фонд по региони и да предложат места, подходящи за бежански лагери.

Информацията се потвърждава от втори наш източник, който е бил на срещата организирана от областният управител на Разград Стоян Ненчев на среща с кметове от Лудогорието.
Той обясни, че в Разградско държавните имоти са много малко и прикани кметовете да участват в проучването.
Така акцентите падат върху селските училища и детски градини !

Efekt 2

Кметът на Цар Калоян Ахмед Ахмедов заяви, че затворена наскоро детска градина в неговата община, която е добре запазена и има широк двор, може много бързо да се преустрои в приют за бежанците.
„Трябва да се сменят само леглата, защото сегашните кошарки са удобни само за малки“, поясни Ахмедов.
Ние допълваме, че в правителството на ГЕРБ 1 всички детски градини по селата бяха напълно обновени с дограми, санирани и нови покриви !

Кухните и инвентарът им са напълно обновени !

Правителството се стяга, а народът готов ли е ?

мигрантска вълна
Макар и в оставка правителството продължава да сключва договори и държавни поръчки с фирми от кръгът на ГЕРБ 2 и така, който и да дойде на власт ще бъде залят с огромни финансови задължения за което не са планувани в новият бюджет !

Така искате или не във всяко село ще ви изсипят огромен брой държавни хрантутници, искате или не ГЕРБ щави като за последно, а след ГЕРБ и потоп, нали Бойко?

мигрантска вълна

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.