Орешарски пак яхна метлата

Какво всъщност представлява така наречената от кабинета Орешарски социална програма? Май по-скоро всичко това беше доста добре изигран предизборен PR ход, когато сме свикнали обещанията да се сипят като  новогодишни подаръци, но как изглежда реалността днес, след като това управление получи шанса си, за да докаже на своите избиратели, че са достойни хора, които да моделират отново държавата ни.

За съжаление при цялата тази борба за всеки един глас, обикновения избирател изпусна дирята и това кой е по-голям лъжец, като така издигна психичните мутри Орешарките на власт, но и правителството не пропусна шанса да яхе метлата на властта и да забрави за всичко казано!

Можем само да се надяваме, че на кабинета Орешарски няма да им стане навик да пазаруват на килограм избирателни пациенти и че ще се наядат достатъчно за това време, а иначе Господ да ни пази!

Efekt 2

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator