Отиде си една лъжа през 2019 – скандали за п€дер@си и скъпи тераси!

Отиде си една лъжа през 2019 - скандали за п€дер@си и скъпи тераси!


Отиде си една лъжа 2019 премина с много лъжи и никакви удържани обещания.
Ще посрещнем 2020 по-бедни и по-болни, но пък за сметка на това зимата е топла и пак фините прахови частици са над нормата.

Тази година зимата не ни изненада, защото се оказа, че сняг няма, а е по-лесно да се асфалтира един път вместо да се почисти от снегът. Сняг няма и валежи на дъжд, което някак си оставя водоемите празни и водната криза леко по-леко обхваща страната – днес в Перник, а утре в други градове.

Този воден цикъл на приковаване на битовизма на регионално ниво е бил напълно предвидим и най-вероятно опозицията е виновна на тъпите тикви у властта. Протестираше за първи път и бизнеса е против опозицията – такова чудо няма никъде в света.

Efekt 2

Годината премина разтресена от много скандали, протестираха всички браншове – работници във военни заводи, майки с деца с увреждания както и миньори, медицински сестри, протестираха жители против заличаването на археологията ни от строителните фирми строящи магистрали, протестираха и граждани против презастрояването в София!

Кой ли не протестира – синдикатите, ама пък те подкрепиха Фандъкова някак си послушно. Тя пък наказа всички след като започна да вдига данъците и таксите след като беше съмнително и манипулативно избрана за поредният мандат. Отиде си една лъжа през 2019 и стана ясно, че няма да имаме АЕЦ „Белене“ и дупката остава, няма „Южен Поток“ и турски не ще да минава през България.

Но пък за сметка на това пуснаха още един рудник за изнасяне на златото от България и какво да се прави – изнасяме младежи, изнасяме злато, изнасяме крадени пари от еврофондове, но поне нещо да внасяме в тази държава и какво да е, ако не боклук от Европа и предимно от Италия.

Не вдигнаха пенсиите, не вдигнаха заплатите, но пък вдигнаха поне тока и водата иначе Правителството си купи индулгенция да си изкара мандата докрай като дадоха над 2 милиарда на Америка и Борисов дори се срещна с Доналд Тръмп и изпълни детската си мечта да покаже на света, че има индулгенции. Преди години той подари куче на Владимир Путин и сега руснаците го натириха като куче него, но пък за сметка на това подариха икона на Владимир Путин някакви народни дипломати като знак за това, че след като няма официална дипломация се заражда народна такава.

Отива си 2019 с много лъжи и идва новата 2020 без надежди в очите на хората, без мечти, без вяра, без пътища и ден за ден тревожи оцеляването на над 80% от хората и сега слизаме на битово ниво където трепти българският дух как да се наядем и да се напием, но без да можем да се измием.

Партиите си гласуваха субсидия, Слави си направи собствена телевизия, а народа иска да изхвърли боклука от властта, но друг да я свърши тази работа. Празници са пак – ще се напием, ще си хапнем скъпо свинско и ще сипем алкохол менте, но народа пак не го €бе като по телевизията ще има пак турски сериали докато правителството управлява, а народа ще се забавлява! Скандали ще има през новата година – апартаменти и тераси и кой патриоти са п€дер@си, дребни страсти, зрелища и сеири докато времето лети и лети! Да Ви е честита новата 2020 година, надежда тук всякаква оставете и се пригответе да умрете! В тази държава нито да си беден, нито къде да си похарчиш парите няма!.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.