Отшумя ли ураганът Мая?


Отшумя ли ураганът Мая Манолова? След като правителството и политикоикономическата мафия изместиха фокусът на внимание от Мая Манолова. След като прожекторите на националните медии не са насочени срещу Мая темите и въпросите и някак си не достигат с онази сила до ушите на правителството. Сега Мая Манолова заедно с шепа доброволци се бори не само с политическата мафия, но и с медийната машина на властта.

Отшумява ли ураганът Мая след като Мая не е в епицентъра на събитията и дори да бъде тя остава зад кадърът. Ето така се топи рейтинг, ето така се обезличава личност, ето така се замита направеното.

Затова имаме поговорка „всяко чудо за три дни“. Защото когато има задкулисие в политиката лесно се правят договорки кой да бъде избутан на първа линия и кой да бъде спънат за да загуби състезанието.

Efekt 2

Колкото и Мая Манолова да бъде обичана, колкото и народна любов да има зад себе си след като тя не присъства в медийната среда, след като не е в ефир, след като народът не знае какво прави някак си остава във фонът на събитията.

Всички дела, всички събития, всички кампании ще бъдат забравени, енергията ще бъде разцепена и отслабена, защото властта ги е страх от нея, защото екипът е слаб може би, защото държавната машина е силна или защото троянските коне са много. Причинни следствия и съмнения има много, но е видно ураганът Мая отшумява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.