О Шипка! Три дни млади ислямисти как граници пресичат.

 О Шипка! Три дни млади ислямисти как граници пресичат.

О Шипка…
Сюлейман се среща със своят падишах и тежко заявява „ето я раята“. Три дни млади отоманци как през проходи ходят, няма вече руси, няма пълководци, няма и опълченци дето проходи да бранят. Някога на този ден Руската армия прокудила завинаги е Турският аскер и дарила свободата ни, така България ясно на картата се очертава като една свободна държава. Днес границите на картата ни се наричат Секретен Стратегически Обект на който няма граничари, а само мигранти безчет. Днес нямаме армия нито опълченци, днес сме територия или петно на картата ни славна.

Славна и велика България е мит, историческо недоразумение, което Бойко Борисов като падишах управлява, а Ердоган като султан притежава. На този ден, на този връх екотът раздирал е тишината и всякой камък бомба е и турците в ужас не видели в едно да се бият мъртви и умрели, а днес така гласуват за падишаха – списъци на мъртви и на неродени от урна на урна сякаш ще царува век след век. На Шипка всичко е спокойно, кръвта по камъните вече избледняла, звънът камбанен вече не ехти, народът там го няма, а президента пламенни слова реди.

О Шипка, на този ден, в който изкована ни е свободата от Руски генерали и дарена на робска рая, днес роби сме пак отново в нашата страна! Не ще умее робът да бъде свободен като индивид, за 500 години сме се превърнали в друг тип, в друг вид като само „покорната глава сабята не я сече“ и тъй като не сме свободни какъв празник е днес, някой ще рече?

Efekt 2

Пак роби сме и пак рая само дето името е друго на тази територия. Да бъдем ние свободно означава да сме отговорни, да носим ние името българи се оказахме недостойни. Да бъдем днес патриоти означава не да мразим другото – различното, а да сме готови да браним на всяка цена нашето. Силни сме на маса след третата ракия, а после пак сме свели главата и пред тия и уния. Честит да Ви е този празник, но Левски е знаел, че сме силни на думи, а на дела накратко казано пак сме рая!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.