Пази Боже от спасители

Пази Боже от спасители


Пази Боже от спасители наши и хайдути ваши! Българинът все чака някой да го освободи от тази тирания и се нанизва все на по-голямо зло от тия и уния! Все чакаме спасител, а все получаваме поробител! И така ще е някога, мутри върлуват из страната, дойде Бойко да ни освободи, ама сега няма кой от него да ни освободи! И свободията се превърна в тирания, а тиранията в робство за здравите и геноцид за болните!

Имаше време, в което се появиха някакви измислени герои и ходеха по границата да ловят мигранти или по-точно да дирят трафиканти, ама не хора, а на наркотици с раничките на гърба от Афганистан и други такива страни дето през границата наша минават и никой не се замисли за това, че тези патриоти карат мерцедеси и джипове, а иначе уж за народа и да пазят Европа се замогнаха тайно ! Откакто има каналджии винаги е имало и такива, които да ги причакват и обират като при хайдутите едно време дето са правели варда на керваните и турската хазна и така хайдутите едно време, обирайки търговците коя страна са освобождавали, че тук така !

И добре, че се намериха в наркобизнеса сили, които да прошепнат на по-високо политическо ниво, че там едни патриоти спират пратки с дрога и пречат и веднага направиха границата ни секретен обект !

Efekt 2

Той Валерката не за друго, а за това погна дискотеките, за шумът дето се казва, не за дрога като тя е позволена във всякакви децибели, нали?

И по Слънчака се колиха и стреляха, ама то заради шумът ще да е било най-вероятно !
Та и в България имаше едни хора дето патрулираха да ловят мигранти или знаели човек какво са търсели по границата наша надали ще са ходили за гъби и билки а за ценни пратки !

Ама нас гъбаркаха! Та пази Боже от спасители такива дето искат да спасяват себе си от беднотия и търсят незаконен бърз начин да си доставят пари в особено големи размери и все пак като хванат някой муле, някой трафикант той не се оплаква в полицията нали или пък точно там се оплаква, ама не пуска тъжба, нито жалба, а звъни на Цветанов и той така нерегламентирано търси и намира начин да се разправя !
И така всеки, който не купува от групировката ГЕРБ бе наказан по един или друг начин, а спасители няма, а има кандидат мутри в тази мутренска държава, другото е лъжа и измама!
За това внимавайте кой ви спасява, че да не вдигате после врява, че даренията Ви ги няма или че някой е ограбен, или обран, това са хайдути, не спасители ! Лъжепророците, които управляват на децата Ви пороците !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.