Памела Андерсън с нов имидж (СНИМКИ)

Един от световните секс символи промени драстично визията си. Русата фурия отряза небрежно рошавите си букли. Сега бившата „спасителка” е с къса, но отново руса прическа.

Няма информация, която да обясни това нейно решение, но почитателите й са единодушни, че е било крайно време да направи промяна във визията си.

Памела Андерсън е едно от световните лица, които сравнително скоро бяха гости в наш риалити формат. Там макар и за кратко успяхме да я видим в по-близък план. Да преценим как изглежда, колко е секси, държи ли се толкова предизвикателно, колкото се тръби в световните медии и т.н.

Efekt 2

Не е тайна, че звездата не се разделя с екип от фризьори, грижещи се за косата й. Дали това ще се промени след като тя вече не е с русата „грива”? Далече сме от мисълта, че Андерсън сама ще поеме „управлението” над прическата си, но все пак ще й бъде доста по-лесно да я обгрижва.

И все пак мислим, че този стил й отива повече, отколкото да се прави все още на тийнейджърка!

Източник: megalife.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.