Патиланци в Тиквеното царство

Патиланци в Тиквеното царство


Патиланци в Тиквеното царство.Седнах да ти пиша, та да се посмееш.
То за смях е, зная, но аз си изпатих.
Казано накратко, мачкат яко, братко.
Ти нали познаваш бати Бойко дето бие без упойка? Взел, че си повярвал, че е вечен на престола и а някой каже нещо ха главата му на кола като в „Ислямската Държава“ само дето тук не го водят за терорист, а за премиер и мъж на годината, жена на годината, абе номер едно е гадината !

Седнах да ти пиша, ама как геноцида да опиша като цензура голяма в интернет тече и ако не главата ми то профилът ми тук някой трол ще посече !
И така драги ми смехурко, идват избори в страната и системата ни, която ни убива изборен кодекс редактира, комисията, която брой гласовете контролира и има един тиквоч Цветанов с власт мафиотска парадира !
Всички патиланци в страната са навели главата, а някой нещо против тиквата спомене, а веднага го поставят на колене !
А пати си народа -вдигат тока и водата, вдигнаха ни и храната, и данъците вдигат и таксите по места, а народът трае, защото за тоягата на Бойко всеки знае !
Драги ми смехурко, ти си в чужбина и там е друго, не ти се налага да си с Дявола в комбина за да купиш си насъщният си хляб, не те мачкат като някой глупак там където си позициониран, а има ред и дисциплина, но тук обаче мафията си царува, а този дето трябва да ни пази как ни гази, оле Боже, само как ни мрази !

Смехурко, тук не си човек да знаеш, тук си или материал, или електорална единица! Попитах що е туй, а те ми обясниха, че е нещо като покорна овчица ! Само дето трябва да те доят и да те стрижат и ако нещо кривнеш от стадото пращат вълците да те изядат, а ако те намерят твоите овчари с криваците гърбът ти ще нашарят !
Драги ми смехурко, ако може да ми пратиш някой евро осигуровките да си платя, че в болницата вече не пускат без да си платил, а от патила здравето ми отлетя !
Всеки ден си патим в царството на тиквата и пак търпим, и пак мълчим като нали сме стаден електорат, но дано някой смени на изборите тази гад !
Моля те, поне когато изборите теб те връхлетят в чужбина не гласувай за ГЕРБ – тази престъпна комбина!

Efekt 2

Твой приятел вечен: Болен Патиланчо.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.