Патриотични игри или игрите на глада – сезон 3

Патриотични игри или игрите на глада - сезон 3

Започнаха игрите на глада сезон 3 !

Валери Симеонов отправи едно илюзорно послание към двете агитки, което няма как да стане !
Обществото не е узряло да приеме такава широка коалиция!

Сега Каракачанов заговори, че ОП иска да участва във властта с министерски кресла и започнаха да извиват ръцете на Бойко Борисов !

За Сега от БСП са имали една спешна среща на Позитано и са в готовност за втора, но по всичко личи, че се чака решението на Борисов!

Efekt 2

А Бойко Борисов бе категоричен – кампанията БЕЗ КОМПРОМИС! Което си е една лъжа, но ние сме свикнали за толкова години каже ли Бойко нещо то е обратното и все пак неговата политическа кариера е основана на компромиси както в политически така и в личен план, но хайде и да не слизаме под кръста надолу !

Та докато ОП се въртят като маша и втълпяват, че те не могат да бъдат заобиколени !
Все повече е реалистичният сценарии ГЕРБ +ДПС + ВОЛЯ и трите формата имат воля да управляват и май по-лесно ще се разберат с ДПС, а те и без това са заедно във всичко до сега – магистрали Хитрино, Цветанов дава пари за Джамии, спират парите отпуснати за Църкви и ги дават за молитвени храмове, абе коалиция с абревиатура БДМ е най-вероятна ! В крайна сметка всички са там за да Усвоят още и още и тримата са бизнесмени и ще се разберат !

И докато Патриотите се правят на най-важните и че те са балансьорът то забравят, че ДПС са истинският балансьор за последните 27 години ! Чисто математически ГЕРБ 95 + ДПС 26 +ВОЛЯ 12= 133 предостатъчно !

Да пратят Патриоите да бият бабички следващите 4 години !

А за народа това е поредната серия на игрите на глада сезон 3 ! Вдигат ток газ храна вода всичко и това ще е най якото дране на ГЕРБ !

Както се казва до кокал, а кокалът, който си мисли Валери Симионов, че е лапнал просто ще бъде реален само в някой болен мозък !

Както е казано „търпи народе наш, все пак имаш 500 години стаж“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.