Платени клеветници или правителствените Бухалки са на ход срещу Мая Манолова?

Платени клеветници или правителствените Бухалки са на ход срещу Мая Манолова?


Кой има интерес от това? Ето какво сподели Мая Манолова на стената си:

„В няколко фалшиви сайта се разпространява тази новина. Докладвах ги на отдел “Киберпрестъпления” към ГДБОП и вече започна свалянето им. Става дума не просто за фалшива новина, а за престъпно противопоставяне на хора срещу хора, което не бива да се позволява в тази ситуация.” Председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова е докладвала на отдел „Киберпрестъпления“ към ГДБОП няколко сайта, които разпространяват фалшива новина, свързана с нея. В няколко сайта в интернет пространството се разпространяват статии със заглавие „Манолова: Ромите трябва да получат помощи незабавно и да им се опростят всички сметки за ток, те бедстват“.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/photos/a.304210269691786/2728072400638882/?type=3&theater

Efekt 2

Оказва се, че бившият омбудсман не е отправяла такъв апел. Информационните портали имат голямо въздействие над масите и всеки, който има тази трибуна може да използва за добро или зло. Истината е, че Мая Манолова настъпва много икономически интереси и спира изграждането на заводи, задава въпроси за милиарди, променя закони с тях и съдби и така бърка престъпни схеми затова и народът я обича, но алчните бизнесмени от паралелната държава на които тя бърка в джоба дали я обичат?

Истината и лъжата могат да бъдат така поднесени, че да се създаде погрешно впечатление и да с настрои една група хора срещу друга и това да доведе до нещо страшно. Обективността за медиите е важна, защото тя изгражда доверието между тях и аудиторията важна е, защото тя е заложена и в кодекса на журналисти, които и те както лекарите забравиха хипократовата клетва, забравиха и на кого служат – на народа или на диктатура?

Както изпя Слави Трифонов „такива журналистки да искате, още не влязла в джипа и ……“ Манолова е премерена в изказите си и никога не би заложила на карта своята кариера!

Тя познава законите за разлика от всички и не би казала това. Но за съжаление словото е сила както ножът е – може да спасиш някого, може да си нарежеш хляб, но можеш и да нараниш!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.