Слави време е

Слави време е

Слави, време е да си кажем право в очите !

В политическите бури има и карикатури !

И този път тиквената тъпота изпревари изкуственият интелект посочи кандидат нелек, но само на кила ужас изпитваш при вида на кака Цецка, a тя е като кафе втора цедка!

Изпяла шлагерът за цъфнал герб и станал хит в страната и нещо се е побъркала горката!

Сравняват я с магарица излязла като от матрица с щанпован ГЕРБ на главата, абе хора на човек не мяза горката!

Efekt 2

Този ход на Бойко ми се струва, че с думите на Ванга той да пророкува, че русата ще ви спаси, а от Бойко кой ще ни спаси ?

Слави изпя „време е да изхвърлим боклука“ и струва ми се, че на народа много не му пука!

Един генерал щял да вдига самолета и гледам статии в нета тръгнал да обикаля страната да агитира на червените електората !

Тук обаче среща съпротива, защото на червените електората ще гласуват за Марешки заради някой друг аспирин с отстъпка, абе загубили са червената си тръпка!
От АБВ и те така щавят с гласове червената тълпа и Орешака се стреми да прилъже някой друга баба и той така за мекото на хляба!

Казвам ви пълно е с политически карикатури, но ДПС решава кой кога ще е и на народа да го тури !
Доган изчаква балотажа да направи своят алъш-вериш и пак в сянка той да управлява народа да си има нова Мама !

Слави

Наистина е време да се измете боклука за да видим сполука !
Слави изпя, че няма такава държава, ама има и народът тука страда !
В тази страна на власт е глупостта и чакате да дойдат народните будители, ама превърнали са се в лъво укротители и така Българският лъв заспа, че пак ви казвам на власт е глупостта!

Колко пъти се повтаря старата история – изхвърляме единият, посрещаме втория, а видяхме и как един милиционер внезапно събуди се милиардер и изведнъж става ясно, че са пълни с имоти, и изведнъж става ясно, че ви правят на идиоти и днес Бойко го доказа като посочи тази магарица!

Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно, не ви ли омръзна да живеете бедно, време е да изхвърлим боклука ?

Време е за реална пряка и брутална демокрация и да се вдигнем всички по площади и градини, време е да смажем всички гадини !

Слави силиконови

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.