Полицията залови поредната пратка

Полицията залови поредната пратка

Заловиха бус с пратка 33 имигранти

Гранични полицаи заловиха 33 нелегални имигранти, скрити в товарен автомобил „Ситроен Риплей” с английска регистрация. Бегълците били засечени към 05.40 часа след полунощ на 18 декември. Движили се с возилото на пътя Царево – Приморско. Гранични полицейски части ги спрели за проверка КПП – Караагач, съобщи burgasinfo.com.

Зад волана на микробуса бил 24-годишният криминално проявен Г.Г. от Самоков. От товарното отделение на возилото един след друг изскочили 17 мъже, 8 жени и 8 деца всички от иракски произход. Г.Г. е задържан за срок от 24 часа, като срещу него е образувано бързо полицейско производство за каналджийство.
Нелегално преминалите са отведени в сектор „Миграция” към ОДМВР – Бургас.
Източник: vidinvest.com/

Efekt 2

Ние от Blife.eu озаглавихме статията полицията залови поредната пратка, защото и децата знаят, че това са контролирано изпращани пакети на мигранти от Турция! Естествено, че ще бъдат регистрирани тук в България все пак след някой друга година това ще са пълноправни граждани и дори с право да гласуват, а едва ли ще гласуват за някой партия на която лидерът и е доказан християнин! Джихадисти и терористи всеки ден малко по малко пълзят като влага и мухал по нашият храм наречен България!

Господата политици не виждат, че мухълат заплашва рисунките на нашата История свята невиждат, защото те в храма не стъпват и за Бога не мислят ! Скъпи читатели няма ден в който да не се подава пратка от Турция, която е най-големият съюзник на ИД и няма как да Ви кажем спокойно, защото те отдавна са тук! Храмът е важен, храмът наречен България! Снимката е илюстрована на светата троица на манастир Свети Николай Чудотворец!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.