По-добре куче в Германия, отколкото човек в България

По-добре куче в Германия, отколкото човек в България

Сирийски бежанец: По-добре куче в Германия, отколкото човешко същество в България

“По-добре куче в Германия, отколкото човешко същество в България”, цитира думите на сирийски бежанец германски съдия, който е разгледал молбата му за убежище, пише германският национален ежедневник Die Welt. Друг е споделил, че по-скоро би се върнал в разкъсваната от граждански конфликт Сирия, отколкото да продължи живота си в България.

Статистиката показва, че всеки втори бежанец се намира в различна европейска държава от тази, в която е попаднал за първи път. Опитът да остане за постоянно в нея, въпреки регламентът от Дъблин, се оказва частично или напълно успешен за всеки осми мигрант.
Източник: plovdivnews.net/

Efekt 2

Ние от Blife.eu да благодарим за рейтингът на България на ГЕРБ ! Да им Благодарим за затягането на коланите, за бедността, за нищетата и за мизерията ! Вижте до къде ни докараха бе хора !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.