Правителството на Орешарски “падна”…

Не знаем за вас, но ние вече загубихме сметката, колко дни не спират протестите, колко недоволни искат правителството на костеливите орехи да си подаде оставката и ГЕРБ отново да се върнат на власт. Всичко вече придоби комични граници, та чак започваме да си мислим, че Орешарски, Делян Пеевски и всички други луди глави на парламента ни сега са мазохисти или че им харесва цял един народ да ги мрази повече от Жан Виденов!

Но кога, кога най-после ще свърши този цирк и този театър, който вече месици наред се превърна в истински ужас за народа. Не знам за вас, но лично аз не виждам, какво са свършили тези хора за това време, освен че кризата се задълбочи още повече, а пицата на народа стана по-постна и от преди… Нима вече трябва да ходим на лов за мечти, на лов за всичко, което заслужаваме в чужбина, защото милата ни родина и сегашното управление са “кадърни” до няма накъде повече… Но и най-важният въпрос остава без отговор – Защо и докога трябва да търпим това?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2

от administrator