Прах в очите на слепците +ВИДЕО

Прах в очите на слепците +ВИДЕО


Прах в очите – това е днешният живот, ако е живот поне.
Така всичко е цирк и в него други са актьорите, а ние публиката плащаме скъпо и прескъпо !
Коя партия донесе нещо добро на народа?
Коя коалиция какво сътвори ?
Кой политик направи нещо полезно?

А Вие какво направихте ?
Въпроси на който всички знаем отговорът освен онези, които гласуват безропотно, освен онези, които са на държавната хранилка или по-точно тези, които в личният си егоизъм са готови и майките са да продадат, което вече са го направили !
Държавата е загубила основната си функция и тя не се грижи на нацията си, а е средство за геноцид над населението си дори !
Политиците избрани от народа да му служат, служат на интересите на олигарсите и на чужди сили, но не и на народът си !
А другото е един огромен театър или цирк, или филм, или както и да го наречете става дума за един добре дирижиран спектакъл, в който Ви хвърлят прах в очите, а Вие сте слепците ! В древна Елада са имали олимпийски игри и амфитеатри, в Рим също имали гладиаторски битки и състезания с колесници, имали са тетри и всякакви атракциони създадени с една цел – да разсейват хората ! Ние си имаме медии и Фейсбук за това !

А всички ние сме тези, които трябва да бъдат заблудени, развеселени, натъжени или на кратко излъгани докато се люлеем в лодката в морето от емоции ние просто се отдалечаваме от брегът и спасението ни става все по-невъзможно !
Качеството на живот става все по-лошо, оцеляването става все по-трудно! Шансовете на всеки намаляват със всяка минута дори !
Защо са скъпо платени медиите, защо са скъпо платени спортисти, футболисти и баскетболисти и как медиите ги правят звезди и рок групи, и певци, и музиканти и как всички създават своите фенове и докато феновете се вълнуват само и единствено от животът на звездите ще имат прах в очите !
А какво става през това време – кой какви закони избира, кой какво прави на народът, като си има тема и не му трябва да знае !
Събудете се !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.