Прогнозата за времето Времето ще бъде преобладаващо от ГЕРБ

Прогнозата за времето Времето ще бъде преобладаващо от ГЕРБ


Прогнозата за времето Времето ще бъде преобладаващо от ГЕРБ, очаква се нахлуването на циклон изпълнен с надежда!
Най-вероятно температурните разлики ще се променят с настъпването на пролетта!

Очаква се покачване на температурите и после рязко застудяване. От президентството съобщиха, че ще бъде облачно и на места с превалявания !

И така покачването на температурите няма нищо общо с покачването на цените на храните, токът и водата както и с повдигането на цената на горивата! Очаква се покачване в цялата страна и както се вдигат цените на лекарствата и на консумативите доста хора да не могат да прескочат трапът !
Понижаване на температурите в края на седмицата, е има, ама на цените не!

Efekt 2

Никой за никакви намаления на цени и такси не говори в страната ни, а само се вдига всичко !
Прогнозата за времето не е добра и често се случва това, което не синоптиците, а социологическите агенции казват !
Очаква се спад на пенсиите и заплатите заради вдигането на разходите за храна и ел. енергия като на места в страната заложните къщи са отчели ПИК в залагането на телевизори и друга техника, защото хората не могат да си платят сметките за ток !

И така, ако хората в страната са ограбени до такава степен, че си залагат телевизорите, как тогава ще ги облъчват политиците?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.