Продай си нивата, купи си пушка

Продай си нивата, купи си пушка

Директно мюсюлманка заяви пред камера, че те не искат демокрация, те не искат курсове за интеграция или да учат езици, те не искат никакви служби да се занимават с тях, а те си искат „Ислямската държава“ !

И както гледаме навсякъде те си я правят, те си създават собствена полиция в някои от градовете ! Имат отделни арабски квартали където полицията няма работа !

Собствена полиция, която да следи дали се спазват законите на Шериата, а не законите на Германия, Белгия или Австрия и Франция или която и да е държава! Те окупират квартали после какво следва – градове и държави? Тази инвазия е докторина за създаване на един нов свят под контролът на ислямът ! И всички говорят за това !

Efekt 2

Самият Бойко Борисов каза, че ислямизирането на Европа е необратим процес !

Как да не е обратим се питаме ние, да ги товарят на влаковете и кой от къде е и толкова! Нито една религия не е успявала на сила да пороби народ дори и без вяра и без надежда и мюсюлманите няма да успеят !

А Борисов се оказа най-големият доставчик на терористи, джихадисти и всякакви пришълци ! Каквото му подаде Ердоган и това подава към Европа от нашият посланик на джихата ! Всички ние сега разбираме дълбокият смисъл на думите на Бойко Борисов: МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКОХА !

И сега цяла Европа ще усети мъдростта на Агент Буда ! Между впрочем тя усети много неща, но ще има още !

Борисов сега застава на голямото евро лапане, а колко струва издръжката на всеки един пришълец у нас и ще започне изграждането на лагери и още лагери и ще поема от всички страни пришълци и издръжка от Европа за тях и още издръжка и още издръжки!

Можели да населиш страна Християнска с мюсюлмани неграмотни, необразовани с една единствена мисъл в главата „Аллах Акбар“ и тези хора утре да излязат стотици хиляди озверели и обезумели и да ни обяснят, че това тук не е България, а това е тяхната земя дадена им от Аллах !

Кой ще поеме отговорността ако това се случи „Ислямска държава“ или Бойко Борисов?

Тези хора не бягат от война, а те носят войната със себе си и тази война скоро ще бележи всяко Българско семейство, всеки град и всяко село !

И вместо правителството да вдигне ограда и да каже стига толкова, ние си имаме народ и нация и трябва да я запазим, а това правителство вкарва още войни на исляма и докато ни управляват толерасти и романтици, докато ни управляват продажни политици така ще е !

Да си припомним един апел изрисуван на стена май днес е по-актуален от тогава !

Време е за национално обединение за спасение на Родината и родовата памет за спасение на природата и на човешкото в човека и да се опълчим на продажните еничари в правителството на ГЕРБ и другите който са с тях! Време е да си продадем нивите !

Продай си нивата, купи си пушка

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.