Промяна „change”! Да събудим Ариецът!

Промяна „change” да събудим Ариецът

Да събудим Ариецът у нас !

Ариецът, който да изгради най-мощната икономика ! Ариецът, който да създаде перфектният ред, дисциплина и строй ! Ариецът, който изкореняваше плевелите замърсили земята и УМЪТ ни и я наторява с добродетели и светлина ! Ариецът, който полага основите на един нов и модерен свят! Ариецът, който има работа за вършене ! Да този ариец Български, който да иска да въздигне и съхрани Родината си, който иска да възроди родът си и славната история на дедите си и този ариец, който дойде с меч и остана тук и каза тук ще бъде България !

Ариецът, който иска силна държава макар и малка, но събрала от всичките дарове на природата макар и малка, но изпълнена с надежда за утре ! Ариецът не в нацисткият смисъл на думата, а в основният си вид думата произхожда от термина „айрия“ на санскрит, със значение „благороден“. България днес има нужда от будители, който както по времето на възраждането да издигнат в култ образованието, духовността и грижата за ближният и грижата за народното благо ! Националните интереси преди всички останали !

Толкова много енергия има в нас, която се лее по форуми и социални мрежи енергия, която е отклонена умишлено от правият път ! Енергия за която се говори в една християнска догма оприличаван на кал и Бог създаде небето, морето, земята и създаде човекът от кал и понеже имал други дела дал на всеки един човек по една шепа кал да изгради собственият си свят, собственото си щастие, но ние хората не използваме калта да направим животът си щастлив, а я хвърляме по другите, с кал се замерваме и тя свършва и за това не сме щастливи затова ! Време е всички ние да започнем да започнем промяната от нас самите с личен пример ще променим съседът, човекът до нас и децата си, защото само така чрез граждански общества ще можем да инициираме промени към по-добро бъдеще ! Само така ще заставим тези който сме ги избрали да работят за нас да работят, за нас и България! Трябва ни патриотизъм, трябва ни родолюбие, трябва ни ЧОВЕЩИНА !

Efekt 2

Промяна „change”! Да събудим Ариецът!

Но трябва  воля, труд, жертви и безсъние трябва да се откажем и от лошите навици, трябва, но е по-лесно да хвърляме кал по другите – да са ни лошите другите, да са виновни за нашите съдби, а съдбите ни се коват от нас самите ! Някой ще попитат как от нас самите като други решават вместо нас ? Истината е, че истинският проблем и решението се крият в нас самите и въпрос на сила и воля е да изберем пътят! Какво е съдбата хмм някой ще кажат каквото ти е писано, а други ще кажат орисия, трети ще кажат че друг предопределя съдбата ни, а вината може да бъде потърсена върху всеки – върху Бог или Алах, върху всичко и всеки ! Но не и в нас самите !

Какво са искали да ни кажат древните с думите „Faber quisque suae fortunae.” Всеки е ковач на своята съдба. Какво са искали да ни кажат с думите „Внимавай какво си пожелаваш за да не ти се сбъдне!” Ето и как бихме превели това през нашата призма ! Ние хората сме общителни и говорим, мислим, създаваме  и рушим. Та в този ред на МИСЛИ в началото са МИСЛИТЕ преди да направим нещо са МИСЛИТЕ в умът ни ! Тук трябва да внимаваме, от тук да започнем нашите МИСЛИ ! Защото МИСЛИТЕ определят нашите ДЕЙСТВИЯ ! Когато ние повтаряме многократно някое ДЕЙСТВИЕ то се се превръща в НАВИК, а ние сме изтъкани от НАВИЦИ, който сами сме създали ! НАВИЦИТЕ са тези които оформят подсъзнателните ни ДЕЙСТВИЯ и когато ние ДЕЙСТВАМЕ всеки път отново и отново постъпките ни и ДЕЙСТВИЯТА оформят ХАРАКТЕРЪТ ни!

Промяна „change”! Да събудим Ариецът!

А нашият ХАРАКТЕР кове съдбата ни лоша или добра, лека или трудна СЪДБАТА си я определяме ние самите ! За някой казват той е труден характер за други добър по душа, а всичко зависи от нас самите! Децата не се раждат Християни или Мюсюлмани, а те се създават и не се раждат с леви или с десни убеждения и те се създават не се раждат лоши или добри те стават такива! Да стават такива като другите, защото това виждат и го смятат за нормално ! Всички казват искаме промяна АМИ ПРОМЕНЕТЕ СЕ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.